Bianca Dragusanu a venit suparata rau la emisiune! "Voi n-ati vazut?"- Prezentatoarea nu mai e blonda, si-a schimbat radical look-ul!

Bianca Dragusanu a venit suparata rau la emisiune!
Bianca Dragusanu a venit suparata rau la emisiune! "Voi n-ati vazut?"- Prezentatoarea nu mai e blonda, si-a schimbat radical look-ul!

Bianca Dragusanu si-a schimbat look-ul in aceasta zi mohorata. Prezentatoarea emisiunii "Te vreau langa mine" a renuntat la pletele blonde in favoarea unei nuante de roscat de toamna.

 

Bianca Dragusanu a purtat astazi o peruca roscata. A vrut sa incerce si altceva si de data aceasta a ales sa isi acopere pletele blonde cu unele roscate, scrie WOWbiz.ro.

Chiar si asa, cu o noua imagine, vedeta de televiziune nu are o dispozitie foarte buna. Si asta din cauza vremii mohorate si ploioase de sfarsit de octombrie.

"Sunt foarte suparata! N-ati vazut ce vreme e afara? Ce poti sa faci pe vremea asta? Sa numeri bani, sa iti schimbi parul la culoare, ce sa faci altceva? M-a facut fleasca din masina pana aici! Stiti cumva cat mai tine?

Daca nu va indragostiti astazi, eu va bat cu matura! Haideti, trebuie sa se intample si ceva frumos azi!", a spus Bianca Dragusanu in emisiunea ei de astazi, Te vreau langa mine de la Kanal D. 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Bianca Rus a aratat tuturor cum a fost ceruta de nevasta! Iubitul ei a venit cu vioara si a pus intrebarea in genunchi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies