Fabuloasele Alina Tanasa si Diana Enciu vorbesc despre inceputurile afacerii lor, certurile si impacarile dintre ele: “Petrecem mai mult timp impreuna noi doua, decat petrecem cu sotii nostri”

Fabuloasele Alina Tanasa si Diana Enciu vorbesc despre inceputurile afacerii lor, certurile si impacarile dintre ele: “Petrecem mai mult timp impreuna noi doua, decat petrecem cu sotii nostri”
Fabuloasele Alina Tanasa si Diana Enciu vorbesc despre inceputurile afacerii lor, certurile si impacarile dintre ele: “Petrecem mai mult timp impreuna noi doua, decat petrecem cu sotii nostri”

Pe Alina Tanasa si Diana Enciu, celebrele fabuloase de la FabulousMuses le-am intalnit la lansarea unui magazin cochet de haine si accesorii de piele.

Alina si Diana au un blog de fashion si castiga bani din stayling, din concepere de tinute pentru vedete, pentru actori ca sa le poarte in filme in rolurile interpretate sau pentru persoane private.

Autentice si interesant de volubile si transparente, fabuloasele Alina Tanasa si Diana Enciu ne-au vorbit despre incepututirle lor in aceasta afacere, care dateaza de 8 ani, dar si despre certurile si impacarile lor.

Diana: Am reusit impreuna. Totul a inceput acum vreo 8 ani. A fost o poveste mai lunga care implica multa creativitate pentru acest domeniu, pentru fashion si la un moment dat am zis ca este momentul sa inspiram mai multa lume si am dat drumul proiectului Fabuluousmouses.

Alina: Noi venim din domeniul PR-ului asa ca aveam o scoala inainte, despre ce trebuie facut si am incercat ca toate proeiectele noastre, tot timpul, sa fie mai speciale, sa fie mai mult decat niste simple poze, sa fie conceptuale, sa aiba un

mesaj, o poveste.

Diana: A fost o pasiune, dar recunoastem ca am avut o strategie de business de care ne tinem foarte bine cu dintii si in clipa de fata. Avem blogul, activitatea noastra principala, dar facem si stailing, respectiv tinute pentru vedete, pentru filme, pentru persoane private.

Alina: Ne-am cunoscut chiar la inceputul business-ului printr-o terta persoana, care ne-a introdus si cred ca am avut o chimie foarte buna.

Ne-a luat cam un an sa devenim atat de apropiate cum suntem astazi. Cred ca am fost compatibile din toate punctele de vedere, asa ca uite-ne aici!

Fabuloasele Alina Tanasa si Diana Enciu sunt casatorite. Fiecare are sotul ei si o viata de familie cu zeci de responsabilitati pe cap, sarcini care nu o includ pe cealalta, mai exact pe partenera de afaceri. Cu toate acestea, dupa 8 ani de munca in echipa, fabuloasele au ajuns sa se cunoasca atat de bine, sa se suplineasca si sa se ajute reciproc atunci cand una dintre ele are probleme sau

pleca in vacanta. 

Alina: E o intelegere tacita intre noi. Stim la ce suntem bune fiecare, ne impartim sarcinile fara sa vorbim neaparat, iar cand una din noi pleaca ne suplinim una pe cealalta. V-am spus ca e chimie!

Diana: Da, petrecerem mai mult timp impreuna noi doua, decat petrecem cu sotii nostri. (…) Ne intelegem bine si am evoluat impreuna.

De exemplu, noi nu vorbim pe nimeni de rau. Am remarcat treaba asta si sunt mandra de ea: noua ne place sa nu vorbim de rau pe nimeni. Nu vorbim negativ, adica nu scoatem vorbe negative pe gura. De cand fac acest lucru, sunt mult mai linistita si mai impacata cu mine.

Alina: Normal ca ne certam! E fix ca intr-o relatie de cuplu, numai ca noua ne trece repede pentru ca facand totul impreuna, nu prea putem sa stam certate.

(…) Ne certam din nimicuri, nu ne-am certat niciodata din lucruri serioase, pe bani sau chestii importante. Ne certam din nimicuri si chiar daca suntem aprinse, in cinci minute ne luam in brate, ne pupam si ne trece!”, au declarat Fabuloasele Alina si Diana pentru kfetele.ro. 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Interviu cu Carmen Fit, instructoarea vedetelor! Vezi pe cine a slabit si afla ce trebuie sa faci ca sa fie supla! Exclusiv!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies