Adriana Antoni a slabit cu hrisca si chefir! Elena Merisoreanu a incercat si ea: "Am ametit, eu nu pot sa tin dieta asta"

Adriana Antoni a slabit cu hrisca si chefir! Elena Merisoreanu a incercat si ea:
Adriana Antoni a slabit cu hrisca si chefir! Elena Merisoreanu a incercat si ea: "Am ametit, eu nu pot sa tin dieta asta"

Adriana Antoni a slabit cu hrisca si chefir. Cantareata spune ca nu este o dieta, ci mai degraba o cura de detoxifiere care se tine 10 zile.

Adriana Antoni a reusit sa slabeasca in jur de 5 kilograme dupa ce zile intregi a mancat doar hrisca si chefir, scrie WOWbiz.ro

Artista de muzica de petrecere marturiseste ca nu a tinut 10 zile, asa cum este indicat, insa chiar si asa, rezultatele au aparut rapid.

Buna prietena cu Adriana Antoni, Elena Merisoreanu a incercat aceasta "dieta", dar a cedat rapid. 

 

"Dupa doua zile am ametit si m-am pus serios pe mancat. Nu pot sa tin eu asa ceva, e foarte greu. Ma pun eu cu Adriana, eu la anii mei? Ea e tanara!", a spus Elena Merisoreanu in direct la Teo Show.

"Elena nu m-a ascultat", a explicat Adriana Antoni.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce tragedie! A tinut o cura de slabire cu bicarbonat de sodiu si struguri si i-au explodat intestinele! Femeia a murit la spital!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies