Horoscop ianuarie 2018: Prima luna din an aduce surprize uriase pentru zodii - Trebuie sa ne clarificam calea

Horoscop ianuarie 2018: Prima luna din an aduce surprize uriase pentru zodii - Trebuie sa ne clarificam calea
Horoscop ianuarie 2018: Prima luna din an aduce surprize uriase pentru zodii - Trebuie sa ne clarificam calea

Curentele cosmice şi influxurile din 2017 au fost tumultoase, ne-am îndoit, am crezut şi ne-am grăbit în mod predominant spre ceea ce părea să reprezinte o ieşire!

Aceste căi noi şi îndrăzneţe ne-au deranjat, ne-au iritat şi, uneori, ne-au dezamăgit. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să clarificăm treptat calea şi să ne extindem perspectivele! Astfel, 2018 confirmă schimbarea iniţiată şi se anunţă ca anul de trecere!

BERBEC

Cu mai multe planete în zona simbolică a activităţilor de birou, în acest an veţi ajunge să aveţi un an foarte încărcat din acest punct de vedere.

Cu Soarele în aspect pătrat cu Uranus, care va mai rămâne în semnul dumneavoastră, va trebui să vă confruntaţi cu multă tensiune precum şi situaţii grele, neaşteptate.

Toate acestea vă vor pune la încercare nervii şi capacitatea de a trata anumite lucruri. Nu va fi deloc o luna liniştită din acest punct de vedere.

Nici pe plan emoţional lucrurile nu stau foarte bine. Cu o mare parte din energia voastră dedicată vieţii de birou, nu veţi avea prea mult timp să vă dedicaţi iubirii.

Veţi putea să vă reîncărcaţi bateriile în interiorul familiei iar viaţa de acasă vă va oferi un loc de calm, unde veţi putea să vă relaxaţi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscop 2018: Cele doua zodii care vor avea succes urias pe toate planurile

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies