O tanara insarcinata a murit imediat dupa ce a mancat! Motivul socant pentru care s-a stins subit

O tanara insarcinata a murit imediat dupa ce a mancat! Motivul socant pentru care s-a stins subit
O tanara insarcinata a murit imediat dupa ce a mancat! Motivul socant pentru care s-a stins subit

 

O mama de doar 21 de ani si copilul ei nenascut in varsta de cinci luni au murit sambata, Femeia, gravida in luna a 5-a, a adormit si i-ar fi venit rau in timpul somnului. Elena Vasilica Boboc a fost descoperita de sora sa in stop cardio-respirator.

 

Medicii sositi la fata locului au descoperit in caile aeriene resturi alimentare si acest lucru i-a dus cu gandul la faptul ca tinerei i s-a facut rau in timpul somnului.

Din pacate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat si salvatorii au fost nevoiti sa declare decesul. Cazul a fost preluat acum de politisti care fac cercetari, iar necropsia va stabili, cu exactitate, cauzele mortii.

 

Vestea mortii Elenei Vasilica Boboc din satul Balesti, comuna Cozmesti, a cazut ca un trasnet peste sateni. Dupa casatorie, tanara s-a mutat in Husi si venise, de cateva zile, la parinti, sa dea o mana de ajutor la treburile agricole.

 

Sambata a curatat porumb, iar la pranz a stat la masa impreuna cu toata familia. Rudele au povestit ca a mancat cu pofta mamaliga cu branza si apoi s-a dus sa se odihneasca in timp ce restul familiei a iesit in curte sa termine treaba inceputa. Dupa un timp, sora mai mica, eleva in clasa a saptea, a intrat in locuinta si si-a gasit sora in stop cardio-respirator.

Si-a alertat parintii care au sunat apoi la 112, dupa ajutor. In scurt timp, la fata locului a sosit o ambulanta a SAJ, urmata de un echipaj de Terapie Intensiva a SMURD.

 

“Pacienta a fost intubata si au fost descoperite resturi alimentare in caile respiratorii. Din acest motiv se ia in considerare faptul ca tanara a vomat in timpul somnului si s-a inecat”, spun surse medicale.

Elena Boboc a fost resuscitata timp de mai bine de o ora, dar, din pacate, manevrele medicilor au ramas fara rezultat. A fost nevoie sa fie declarat decesul tinerei mame si, din pacate, nu s-a mai putut face nimic nici pentru copilul nenascut.

 

Cazul este acum in atentia politistilor care au deschis dosar penal. Se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de omor din culpa.

Oamenii legii asteapta rezultatul necropsiei care va spune, cu exactitate, cauzele care au dus la decesul tinerei mame. Casatorita de putina vreme, Elena astepta acum primul sau copil, mai multe pe stirilekanald.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cate kilograme trebuie sa slabeasca Cristina Siscanu dupa sarcina! Vedeta va demara in forta procesul de slabire!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cum si-a revenit Ilinca Vandici dupa sarcina? Dieta ei minune

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies