Show-ul “Te vreau langa mine”, de la Kanal D, lider de audienta

Show-ul “Te vreau langa mine”, de la Kanal D, lider de audienta
Show-ul “Te vreau langa mine”, de la Kanal D, lider de audienta

Luni, 13 noiembrie emisiunea “Te vreau langa mine” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Show-ul prezentat de Bianca Dragusanu a clasat postul TV  pe primul loc, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si la nivelul populatiei de la orase. In ceea ce priveste segmentul de public Comercial, emisiunea s-a clasat pe locul doi.

Ieri, in intervalul de difuzare 13:00 – 15:00, Kanal D a inregistrat 3,6% rating si 18,1% cota de piata, pe targetul National, 2,9% rating si 15,5% cota de piata, pe tragetul All Urban, si 2,0% rating si 14,9% cota de piata, in randul publicului de la orase cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani.

O medie de peste jumatate de milion de romani (642.000) au urmarit ieri emisiunea “Te vreau langa mine”. In minutul de maxima audienta, atins la 14:43, in fata micilor ecrane, la Kanal D, vizionau 849.000 de telespectatori fideli emisiunii prezentate de Bianca Dragusanu.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Bianca Dragusanu, la un pas sa cedeze: "Lesin, nu ma mai pot concentra"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Povestea inelului de 250 de lei purtat de Bianca Dragusanu. Piatra de ametisc e purtata ca scut impotriva vampirilor energetici si deochiului

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies