Mărturisirile incredibile ale unei femei care a deveni mamă: ”Eu şi iubitul meu n-am mai făcut sex de doi ani de zile!”

Mărturisirile incredibile ale unei femei care a deveni mamă: ”Eu şi iubitul meu n-am mai făcut sex de doi ani de zile!”
Mărturisirile incredibile ale unei femei care a deveni mamă: ”Eu şi iubitul meu n-am mai făcut sex de doi ani de zile!”

O femeie care a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu doi ani de zile a vorbit despre schimbările care i-au afectat viaţa după ce a născut.

Melissa Braithwaite, în vârstă de 27 de ani, din Ealing, Londra, şi iubitul ei, Jamie, sunt împreună de aproape 13 ani, iar în urmă cu doi ani de zile viaţa lor s-a schimbat total. Cel puţin în ceea ce priveşte viaţa sexuală, întrucât cei doi n-au mai întreţinut relaţii intime, scrie WOWbiz.ro

Dacă înainte de a deveni părinţi, cei doi se mândreau cu o viaţă sexuală activă, ulterior partidele de amor au devenit doar istorie.

S-au cunoscut la şcoală, pe când erau doar adolescenţi şi nu puteau să-şi ţină departe mâinile unul de altul. Totul s-a schimbat, însă, după ce Melissa a născut.

”Eram foarte îndrăgostiţi. Ne-am mutat împreună când aveam doar 16 ani. Făceam sex des şi eram fericiţi. chiar şi atunci când am rămas însărcinată, în primele trei luni, aveam relaţii ca de obicei, de trei ori pe săptămână.

Ulterior, după ce am născut, am început să facem dragoste o dată pe săptămână. Am încercat să găsim poziţii confortabile.”, a mărtusiti ea despre cea mai dificilă perioadă din viaţa ei.

Deşi a suferit în tăcere şi s-a gândit chiar că iubitul ei are pe altcineva, Melissa a găsit puterea de a vorbi deschis despre problemele care o macină, iar acum se străduiesc să reaprindă pasiunea.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cate kilograme trebuie sa slabeasca Cristina Siscanu dupa sarcina! Vedeta va demara in forta procesul de slabire!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies