Ce sa pui in sampon ca sa nu te mai manance pielea capului?

Ce sa pui in sampon ca sa nu te mai manance pielea capului?
Ce sa pui in sampon ca sa nu te mai manance pielea capului?

In fiecare tara exista cateva secrete pe care le folosesc localnicele si pe care le transmit din generatie in generatie, asa ca iata-le in continuare pe cele mai interesante.

Australia

Pentru a scapa de matreata si mancarimi ale scalpului, australiencele adauga cativa stropi de ulei de arbore de ceai in samponul lor obisnuit. Daca nu au timpul necesar pentru prepararea acestui amestec, magazinele au totusi o gama generoasa de produse care contin acest ulei.

Brazilia

Data viitoare cand te duci la plaja, poti incerca un truc usor, care sa-ti inlature aspectul de celulita de pe coapse.

Ia putin nisip ud si freaca-te usor pe zonele cu probleme. Acest gen de masaj imbunatateste circulatia sangelui si catifeleaza pielea.

Egipt

Se spune despre Cleopatra ca este prima femeie care a descoperit miracolele unei bai cu lapte. Adauga 1-2 litri de lapte integral si 100 g de miere naturala in cada de baie. Dupa 15-20 de minute pielea ta va fi mai catifelata si mai elastica.

Daca totusi, nu vrei sa irosesti laptele, exista o gramada de produse cu acid lactic pe care le poti cumpara din magazine. Inainte de a face acest tip de baie, asigura-te ca nu esti alergica la nici unul dintre componente.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Femeile nascute in aceste zodii sunt speciale. Toti barbatii le iubesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies