Stela Popescu a stiut ca va muri? "Am puteri paranormale. Am avut trei vise...”- E socant ce a prevestit actrita

Stela Popescu a stiut ca va muri?
Stela Popescu a stiut ca va muri? "Am puteri paranormale. Am avut trei vise...”- E socant ce a prevestit actrita

Stela Popescu a presimţit moartea mamei sale, după ce a avut trei vise.

STELA POPESCU A MURIT. Stela Popescu a incetat astazi din viata, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita fara suflare in curtea casei sale chiar de fiica ei.  

E incredibil ce declara Stela Popescu in urma cu mai mult timp despre moartea mamei sale. 

„Înainte de a muri mama am avut trei vise care parcă m-au anunţat.

Trei vise îngrozitoare. Mama avea cancer la sân şi o dată am visat-o goală... cădea într-un puţ. Am tras-o de mână şi, e adevărat, a mai trăit trei ani. Am visat-o într-o piaţă rece, unde vindea ficat şi, la scurt timp, a făcut metastaza la ficat”, a dezvăluit Stela Popescu într-un interviu pentru Jurnalul naţional.

„Cu trei săptămâni înainte de a muri- eu trebuia să plec în Israel, la o nuntă, împreună cu Arşinel- sărăcuţa mi-a spus: „Nu pleca nicăieri în turneu, că-mi trebuie paşaportul, pentru că plec în Canada”.
Iar eu i-am spus: „Păi ce, nu-ţi poţi scoate singură paşaport?”
, a mai spus actriţa.

"După două săptămâni s-a dus. Foarte interesant... dar eu cred că asta m-a obsedat pe mine. Era bolnavă de trei ani, trăgeam de ea tot timpul şi ea-mi spunea: „Fata asta nu mă lasă să mor. Nu mă lasă să mor!”. Ar fi trebuit să cred după aceea în toate astea, dar nu vreau.

Nu vreau!”, a mai povestit ea.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Alexandru Arsinel a ajuns acasa la Stela Popescu! Plange, e distrus de durere! Care au fost primele lui cuvinte?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies