Declaratia cutremuratoare a Stelei Popescu. Se gandea din ce in ce mai des la moarte. "Abia astept sa ma imbratiseze Puiu"

Declaratia cutremuratoare a Stelei Popescu. Se gandea din ce in ce mai des la moarte.
Declaratia cutremuratoare a Stelei Popescu. Se gandea din ce in ce mai des la moarte. "Abia astept sa ma imbratiseze Puiu"

In ultima vreme, Stela Popescu reflecta din ce in ce mai des la trecerea in nefiinta desi sustinea ca nu are probleme grave de sanatate.

 

Trecerea in nefiinta a multor colegi ai ei de breasla a facut-o pe Stela Popescu sa se gandeasca des la moarte in ultimii doi ani, scrie WOWBiz.ro

Indragita actrita declara ca are o tristete mare in suflet cand se gandeste la ultima calatorie, dar totodata se bucura ca o sa-l revada pe barbatul vietii, cel despre care spunea ca a fost sufletul ei pereche.

Regizorul si scenaristul Puiu Maximilian s-a stins in urma cu 17 ani, iar de atunci actrita nu a mai fost aceeasi in ciuda zambetului pe care-l afisa intotdeauna.

" Ma tem ca nu o sa mai joc si nu o sa mai simt energia si bucuria publicului, dar sincer abia astept sa ma imbratiseze Puiu (n.r Puiu Maximilian) pentru eternitate. Imi este greu fara el", marturisea marea doamna a teatrului romanesc in urma cu ceva timp.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Stela Popescu suferea de diabet. Netratat, duce la atac cerebral! Uite care sunt simptomele si cum sa te feresti

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies