Zodii in care se nasc femeile - inger. Dumnezeu le iubeste

Zodii in care se nasc femeile - inger. Dumnezeu le iubeste
Zodii in care se nasc femeile - inger. Dumnezeu le iubeste

Dumnezeu le iubeste si le-a daruit o frumusete interioara de neegalat.

Le-a oferit bunatate si generozitate, calm si intelegere. Le-a facut ca pe niste ingeri pe pamant care sa aduca fericire in viata oamenilor. Aceste femei cu suflet bland si inima buna sunt nascute in 3 zodii:

Iata care sunt zodiile care dau cele mai bune femei cu putinta:

Taur

Cine n-are in preajma o femeie din zodia Taur trebuie sa o caute.

Pentru ca ea este Binele in persoana.

Este linistita si blanda, foarte grijulie cu cei din jur, e persoana la care mergi prima data cand ai nevoie de o vorba buna, de un sfat. Fiindca ea e precum o closca, rabdatoare si mereu acolo pentru puii ei.

Este sincera si loiala si nu se supara usor, ba chiar e in stare sa isi asume o vina care nu ii apartine doar pentru a restabili linistea.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop: 3 zodii vor fi nefericite de Craciun. Care sunt acestea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies