Nu o mai arunca! Coaja unui fruct albeste dintii, te scapa de iritatii si vindeca cosurile

Nu o mai arunca! Coaja unui fruct albeste dintii, te scapa de iritatii si vindeca cosurile
Nu o mai arunca! Coaja unui fruct albeste dintii, te scapa de iritatii si vindeca cosurile

Deseori ni se intampla sa aruncam la gunoi produse pe care le putem utiliza cu succes in tratatea unor anumite afectiuni sau pentru frumusetea noastra.

Astazi va vorbim despre coaja de banana, care de fiecare data ajunge la cosul de gunoi dupa ce fructul este consumat. Specialistii au descoperit calitati incredibile pe care banala coaja le are si noi vi le enumeram mai jos.

Albirea dintilor folosind coaja de banana

Coaja de banana contine mult magneziu, potasiu si mangan care ajuta la albirea dintilor patati de cafea, fumat sau alte produse ce lasa urme vizibile pe dinti.

Tot ce trebuie sa faci este sa masezi usor dantura ta cu partea interioara ca cojii de banane si rezultatul va aparea in maxim 14 zile. Acest proces trebuie facut dimineata, dupa primul periaj la dintilor sau seara, dupa ultima masa. Este de preferat ca dupa efectuarea acestei proceduri sa nu mai mananci sau bei nimic, in afara de apa.

Citeste continuarea aici.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

In doar 5 secunde afli daca ai probleme cu plamanii - test rapid

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies