In ce zodie se naste sotia perfecta - Pe cine prefera barbatii cel mai mult

In ce zodie se naste sotia perfecta - Pe cine prefera barbatii cel mai mult
In ce zodie se naste sotia perfecta - Pe cine prefera barbatii cel mai mult

Te-ai intrebat care este cea mai buna sotie din zodiac? Oare zodia ta se incadreaza in standardele de sotie perfecta?

Femeia RAC este sotia ideala!

Daca esti Rac, afla ca ai semnul zodiacal cel mai orientat catre viata de familie. Iti place la nebunie ideea de a te uni cu cineva pe viata si, daca nu esti casatorita, astepti cu nerabdare momentul maritisului. Daca te-ai casatorit deja, cel mai important rol al tau este sa aduci armonie si prosperitate in camin. Astrele iti ofera instinctul de a avea grija de cei din jur, asa ca iti face placere sa le fii mereu alaturi sotului si copiilor.

Totusi ai grija sa nu uiti de tine, atunci cand pui pe primul loc viata de familie. Tine minte ca si cariera este importanta si ai grija sa nu acumulezi frustrari, in timp, din cauza ca nu i-ai acordat suficienta importanta.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Aceste trei zodii sunt geniale - Au intreaga lume la picioare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies