Karmen foloseste cele mai simple trucuri de infrumusetare. Oricine si le poate permite

Karmen foloseste cele mai simple trucuri de infrumusetare. Oricine si le poate permite
Karmen foloseste cele mai simple trucuri de infrumusetare. Oricine si le poate permite

Fiica lui Adrian Minune nu apeleaza la tratamente scumpe, exclusiviste, de infrumusetare.

Karmen a dezvaluit ce foloseste pentru un look impecabil si un ten curat, hidratat si luminos.

"Un mic secret pentru a-mi mentine tenul hidratat, luminos si sanatos este tratamentul facial cu miere, iar pentru corp folosesc scrub cu cafea", a declarat Karmen, pe numele ei real Carmen Simionescu.

Atunci când are mai mult timp liber, ea adoră să se răsfeţe mergând la un centru SPA în afara Bucureştiului, unde se bucură de saună, piscină, tratamente corporale şi mai ales de masaj.

Şi pentru că, de multe ori, programul său se poate prelungi până târziu în noapte sau până a doua zi, Karmen are o soluţie şi pentru perioadele foarte aglomerate. „Am un stil de viaţă foarte activ, cu multe nopţi nedormite. Atunci când se adună oboseala iau o pauză şi ascult muzică de relaxare, beau ceai de fructe, merg la masaj sau practic meditaţia”, adaugă artista.

Şi pentru că în timpul anului nu petrece atât de mult timp pe cât şi-ar dori cu familia, ea va profita de perioada sărbătorilor să stea mai mult cu cei dragi.

Pentru acest final de an, Karmen nu şi-a pregătit încă ţinute elegante, spunând că stilul ei este foarte diferit în fiecare zi, dar „în ultima vreme am dezvoltat o pasiune pentru ţinutele bărbăteşti”, iar dacă ar fi să aleagă ceva feminin, cu siguranţă va fi ceva foarte simplu.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

A fost diagnosticata cu un cancer rar chiar in ziua in care a nascut! Ca sa aiba sanse la viata, ii trebuie un tratament scump!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Cel mai revolutionar tratament: cel cu sangele propriu. Iata de ce boli te poate vindeca

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies