A fost desemnata castigatoarea sezonului trei al show-ului "Bravo, ai stil"! Iuliana a primit titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania" si a castigat suma de 100.000 de lei

A fost desemnata castigatoarea sezonului trei al show-ului
A fost desemnata castigatoarea sezonului trei al show-ului "Bravo, ai stil"! Iuliana a primit titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania" si a castigat suma de 100.000 de lei

In aceasta seara, la Kanal D, telespectatorii au fost martorii unei finale grandioase, dupa aproape patru luni de competitie.

Show-ul din aceasta seara a desemnat castigatoarea celui de-al treilea sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”, iar in cadrul acestuia a fost incoronata “Cea mai stilata femeie din Romania” care a castigat si suma de 100.000 de lei. Castigatoarea, aleasa in urma voturilor publicului, este Iuliana.

 

"Nu am cuvinte sa va multumesc", a spus emotionata Iuliana. 

Concurenta clasata pe locul doi este Emiliana, iar concurenta clasata pe locul 3 este Bianca.  "Vreau sa ii multumesc iubitului meu pentru ca renuntat la tot ca sa fie alaturi de mine. Multumesc juriului pentru a doua sansa. Eu nu sunt o pierzatoare", a declarat Bianca dupa ce a aflat ca a iesit pe locul 3, scrie wowbiz.ro

 

Cei aflati in fata micilor ecrane au putut urmari un show extraordinar, tinute spectaculoase si extravagante, dar si defilari demne de podiumurile Caselor de Moda de prestigiu. Emotie, adrenalina, tensiune, agonie si extaz, sunt doar cateva dintre starile prin care au trecut finalistele.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies