Dana Savuica este depresiva! Celebrul fotomodel dezvaluie: “Nu-mi vine sa mai ies din casa sau stau cu nasul in perna, plangandu-mi de mila”

Dana Savuica este depresiva! Celebrul fotomodel dezvaluie: “Nu-mi vine sa mai ies din casa sau stau cu nasul in perna, plangandu-mi de mila”
Dana Savuica este depresiva! Celebrul fotomodel dezvaluie: “Nu-mi vine sa mai ies din casa sau stau cu nasul in perna, plangandu-mi de mila”

Dana Savuica a vorbit deschis despre problemele sale, despre care a spus ca le depaseste cu ajutorul apropiatilor.

Dana Savuica a trecut printr-un divort, este implicata intr-o alta relatie, avand o viata destul de complicate. In acestt context, Dana Savuica a recunoscut ca este depresiva. Intrebata ce cface atunci cand trece printr-o perioada nu prea buna a vietii, celebrul fotomodel a fost transant.

“Am momente când cad în depresie, nu-mi vine să mai ies din casă sau stau cu nasul în pernă, plângându-mi de milă.

Mă enervez pe mine, mă revolt, ştiind că sunt patetică, dar uneori e bine să plângi, să te descarci şi astfel. Nimeni nu este perfect. Nimeni nu are o viaţă perfecta”, a dezvaluit Dana Savuica pentru life.ro.

“Încep cu aceste gânduri, apoi mă trezesc şi mă uit la o comedie bună sau la o dramă. Atunci îmi dau seama că unii au mult mai puţin decât mine, au probleme mai mari şi ale mele încep să pară ridicole.

Mă uit în oglindă şi îmi vorbesc, mă auto impulsionez. Apoi pun mâna pe telefon şi îmi sun familia sau prietenii”, a mai dezvaluit Dana Savuica despre cum depaseste depresia.

“În fiecare dimineaţă, când mă trezesc, îmi adun numai gândurile pozitive în minte. ÎI mulţumesc Universului pentru faptul că sunt sănătoasă şi că îmi oferă confortul de care am nevoie în viaţă.

Ascult muzică bună cât pot de mult, dansând prin casă sau cântând la volan. Muzica mă binedispune şi îmi dă acea energie şi tonusul de zi cu zi. Încerc să nu văd părţile urâte la oameni, dar mă feresc de cei a căror energie negativă încearcă să mă cuprindă. Îi ignor cu desăvârşire pe cei care sunt, cum le spun eu, suflete pierdute”, a mai marturisit Dana Savuica.

Viaţa mi-a arătat că pot ierta aproape orice, chiar şi lucrurile peste care consideram că nu aş putea trece. Totuşi, eu iert, dar nu uit şi într-un final tot acolo ajung. După ceva timp, mai mult sau mai puţin, când încrederea şi speranţa pier, atunci nu mai pot ierta. Nu pot ierta minciuna, ipocrizia şi trădarea”, a mai spus Dana. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Dana Savuica s-a reinventat. Cand iese in club, vedeta se imbraca precum pustoaicele de liceu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies