Calcaie perfecte cu bicarbonat de sodiu

Calcaie perfecte cu bicarbonat de sodiu
Calcaie perfecte cu bicarbonat de sodiu

Calcaiele aspre si crapate constituie o problema frecvent întalnita. Pentru multe persoane, aceasta reprezinta o problema pur cosmetica, însa prin neglijarea ei se poate ajunge la lucruri mult mai grave. Prin adancirea fisurilor, pielea începe sa sangereze si disconfortul se transforma în durere.

Aceste probleme se pot remedia in mod natural, foate ieftin si foarte usor folosind bicarbonatul de sodiu. Acest ingredient pe care il avem mai toti in bucatarie are proprietati antiseptice puternice, care trateaza infectiile picioarelor si reduce duritatea apei, creand un mediu perfect pentru inmuierea acestora. Bicarbonatul de sodiu amelioreaza si chiar trateaza anumite probleme ale pielii. Il puteti folosi in mod regulat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Lidia Fecioru dezvaluie leacul cu apa de gura: "Se pune in lighean"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Alin Oprea, mesaj dur la adresa fostei soții, Larisa Uță: „Războiul dintre noi nu se va încheia”

Lidia Fecioru iti dezvaluie semnele care arata ca nu esti la prima viata pe Pamant

„Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies