Cum va fi vremea de maine - Anuntul meteorologilor

Cum va fi vremea de maine - Anuntul meteorologilor
Cum va fi vremea de maine - Anuntul meteorologilor

Iarna si-a intrat in drepturi, odata cu aceasta saptamana. Temperaturile au scazut in intreaga tara, iar un prim strat de zapada s-a asternut in mai multe regiu

Iarna si-a intrat in drepturi, odata cu aceasta saptamana. Temperaturile au scazut in intreaga tara, iar un prim strat de zapada s-a asternut in mai multe regiuni.
Meteorologii au anuntat ca dupa cateva zile de ger si zapada, vremea se va incalzi din nou si vom avea temeperaturi neobisnuit de placute pentru aceasta perioada a anului.

Iata ce ne asteapta in saptamana 15-28 ianuarie.

Banat

Prima saptamana incepe cu temperaturi relativ scazute, dar normale pentru mijlocul lunii ianuarie, apoi vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit.

Astfel, in intervalul 17-21 ianuarie vor fi maxime de 4...9 grade si minime de -1...4 grade. In perioada 22-25 ianuarie temperaturile vor fi in scadere (2...4 grade) si apoi se va incalzi.

Precipitatii in general moderate cantitativ, predominant sub forma de ploaie, se vor semnala in perioada 16-17 ianuarie. Probabilitatea pentru precipitatii va fi in crestere si in intervalul 21-22 ianuarie.

Crisana

Temperaturile din primele zile vor fi specifice pentru mijlocul lunii ianuarie, apoi, intre 17 si 21 ianuarie, regimul termic va fi caracterizat de valori peste normalul perioadei (3...7

grade). Ulterior, intre 22 si 24 ianuarie va fi o perioada cu temperaturi in scadere, din nou apropiate de cele normale pentru perioada din an (1...3 grade). Estimarile pentru ultimele zile ale intervalului de referinta indica o incalzire a vremii, din nou cu valori peste norma.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Prognoza meteo pe 3 luni. Ne asteapta cea mai calduroasa iarna din ultimii ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies