Dieta miraculoasa Oprah Winfrey: Celebra prezentatoare a slabit 41 de kilograme in 11 luni

Dieta miraculoasa Oprah Winfrey: Celebra prezentatoare a slabit 41 de kilograme in 11 luni
Dieta miraculoasa Oprah Winfrey: Celebra prezentatoare a slabit 41 de kilograme in 11 luni

Celebra prezentatoare Oprah Winfrey a slăbit miraculos cu ajutorul unei diete. În doar 11 luni, ea a reuşit să scape de 41 de kilograme.

Pentru că multe dintre femei se confruntă cu problemele kilogramelor în plus, celebra prezentatoare, în vârstă de 63 de ani, a decis să le împărtăşească secretul ei în cadrul unei emisiuni.

Potrivit one.ro, Oprah Winfrey a vorbit despre dieta pe care a adoptat-o pentru a slăbi 41 de kilograme. Ea a mărturisit că a început să aibă trei mese pe zi şi două gustări. Prezentatoarea tv a prezentat pe scurt cum arată o zi din meniul de dietă de care ţine cont.

Citeste dieta pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Dieta cu zer. Este sanatoasa si te ajuta sa slabesti rapid

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies