Simptomele cancerului ovarian pe care toate femeile le ignora. Poti sa ai boala fara sa stii

Simptomele cancerului ovarian pe care toate femeile le ignora. Poti sa ai boala fara sa stii
Simptomele cancerului ovarian pe care toate femeile le ignora. Poti sa ai boala fara sa stii

Femeile au inceput sa se confrunte din ce in ce mai des cu cancerul la varste timpurii. De aceea, este foarte important sa afli care sunt simptomele cancerului care ar trebui sa te puna pe ganduri.

Acestea sunt cele mai frecvente 15 simptome ale cancerului ovarian pe care specialistii ne recomanda sa le tratam cu atentie si sa ne adresam medicului in cazul in care le observam pentru o perioada mai indelungata.

Reducere semnificativa si inexplicabila in greutate

Majoritatea femeilor sunt, de cele mai multe ori, incantate daca reusesc sa slabeasca fara efort intr-o perioada redusa de timp.

Ce poate fi mai bine decat sa pierdem cateva kilograme fara sa ne straduim, fara sa trecem la o dieta drastica, in timp ce ne bucuram de alimentele preferate? Totusi, specialistii ne recomanda sa fim foarte prudenti! O scadere mai mare de 5 kilograme intr-o luna, in absenta unui efort fizic sporit sau a unei diete restrictive ar trebui investigata, considera specialistii.

O astfel de problema este foarte frecvent asociata cancerului, considerat una din cele mai importante boli consumptive.

Ea spoliaza organismul de calorii si stimuleaza scaderea in greutate, producand aceste efecte intr- un timp foarte scurt. Uneori este insotita si de modificarea apetitului, insa aceasta nu apare in mod obligatoriu. Desigur, exista si alte cauze pentru o pierdere semnificativa in greutate, cum ar fi hipertiroidism (o glanda tiroida hiperactiva) sau infectii virale sau bacteriene.

Daca va prezentati la medic acuzand acest simptom, trebuie sa va pregatiti din timp deoarece starea dumneavoastra de sanatate va fi atent, si in amanunt, investigata.

Trebuie excluse diverse cauze, incepand cu cele benigne, iar aceasta va necesita investigatii laborioase. Scaderea in greutate este un semn nespecific, ce poate sa apara in cadrul unor afectiuni foarte variate, acesta fiind motivul pentru care investigarea ei nu este niciodata un lucru usor de realizat.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Acestea sunt simptomele pe care le dau toate tipurile de cancer - Mergi imediat la medic daca ai asa ceva

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies