A murit "Sfanta" Aspazia Otel! Femeia l-a cunoscut personal pe Arsenie Boca

A murit
A murit "Sfanta" Aspazia Otel! Femeia l-a cunoscut personal pe Arsenie Boca

Aspazia Otel Petrescu a murit, luni seara, la varsta de 95 de ani! Femeia povesteste ca l-a cunoscut pe Arsenie Boca si ca asta i-ar fi schimbat viata.

 

Supranumita si Sfanta Inchisorilor, dupa 14 ani de temnita grea in regimul comunist, Aspazia Otel a trait experiente cutremuratore: batai, infometare, frig, boala. Viata s-a a fost subiectul a numeroase carti aparute dupã 1990, scrie WOWBiz.ro

 

Inainte de a fi incarcerata, in anul IV de facultate, Aspazia l-a cunoscut pe Arsenia Boca si crede ca nimic nu a fost intamplator.

Experienta traita alaturi de el avea sa o pregateasca pentru perioada petrecuta in inchisoare. 

 

„Dupa ce am semnat biletul de iesire m-au pus sa ies afara si m-au asezat intr-un pluton. Am fost calificata drept irecuperabila si am crezut ca merg sa ma impuste. M-au inchis singura foarte mult timp, aproape ca am uitat sa vorbesc. Nu ma asteptam sa mai scap de acolo.

Ne tineau doua zile flamanzi si in a treia zi ne aduceau jumatate de portie de mancare, rece ca gheata. M-am facut ca o visina putreda”, povestea Aspazia Otel, potrivit adevarul.ro.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Rugaciunea care ii da speranta Denisei Manelista! O spune de doua ori pe zi si se linisteste! Ii este adresata lui Arsenie Boca si multi spun ca are efecte miraculoase! EXCLUSIV!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies