Zodia Varsator: 5 moduri sa iti revolutionezi viata pana pe 18 februarie

Zodia Varsator: 5 moduri sa iti revolutionezi viata pana pe 18 februarie
Zodia Varsator: 5 moduri sa iti revolutionezi viata pana pe 18 februarie

19 ianuarie a fost ziua in care soarele a intrat in Zodia Varsator, dand startul „puterii numerelor”, faza care dureaza pana pe 18 februarie.

Zodia Varsator favorizeaza tehnologia si colaborarile, ceea ce inseamna ca inovatia si uniunea se afla la cote inalte.

La fiecare 30 de zile, soarele intra intr-un alt semn zodiacal. In timpul acesta fiecare om simte energia acelui semn indiferent de zodia din care el face parte. Zodia Varsator face parte din semnele de aer si este parte a calitatii „fixe”. Semnele fixe din care mai fac parte taurul, leul si scorpionul – sunt stabilizatorii zodiacului – cele care stabilesc un scop solid sau o fundatie si apoi incep sa construiasca.

Ei pot tranforma ideile creative si lucruri reale.

Asadar, energia din Zodia Varsator genereaza un sentiment experimental si excentric in ciuda naturii sale fixe. Ramai deschis la ideile radicale si la colaborarile improbabile. Nu poti sti niciodata ce turnura pot lua lucrurile.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 ianuarie: Doua zodii se cearta si ajung la despartire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies