Imaginile anului! Cristi Mitrea, alaturi de fiul lui! Prima reactie a Andreei Mantea, dupa ce au aparut fotografiile

Imaginile anului! Cristi Mitrea, alaturi de fiul lui! Prima reactie a Andreei Mantea, dupa ce au aparut fotografiile
Imaginile anului! Cristi Mitrea, alaturi de fiul lui! Prima reactie a Andreei Mantea, dupa ce au aparut fotografiile

WOWbiz.ro a pus mana pe imagini in premiera cu luptatorul de MMA Cristi Mitrea, tatal lui David-Andrei, minunea de pusti pe care Andreea Mantea a adus-o pe lume in urma cu aproape 3 ani!

Si spunem imagini in premiera, pentru ca Mitea nu a mai fost surprins pana acum alaturi de fiul lui David. In imaginile pe care WOWbiz.ro vi le prezinta azi, in exclusivitate, cei doi au iesit la o plimbare in parc. O ipostaza de un firesc dezarmant, care tradeaza o relatie solida intre tata si fiu. Cristi Mitrea nu a reusit sa pastreze relatia de iubire cu frumoasa vedeta de televiziune Andreea Mantea, insa pare a fi un tata bun pentru David-Andrei, rodul iubirii apuse dintre cei doi.

Pustiul pare extrem de fericit in compania tatalui sau. De cealalta parte, Mitrea se dovedeste a fi un tata extrem de grijuliu si protector. Vezi pozele in GALERIA FOTO.

Ce spune Andreea Mantea despre tatal Cristi Mitrea

Legat de relatia fiul sau David si tatal lui, luptatorul Cristi Mitrea, Andreea Mantea, vedeta Kanal D, a declarat in exclusivitate pentru WOWbiz.ro:

"Relatia dintre ei este una normala si foarte frumoasa. Se inteleg foarte bine si petrec timp impreuna, asa cum este si firesc sa se intample. Cristi este un tata grijului si asta imi confera mie un confort atunci cand il stiu pe David plecat cu el la plimbare. Eu si Cristi avem o relatie de prietenie, si tot ceea ce facem este pentru binele lui David".

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies