Adina Bourceanu spune care trebuie sa fie "Biblia" persoanelor care isi micsoreaza stomacul. "Trebuie sa urmezi Dumnezeieste indicatiile medicului". Tanara a slabit 40 de kiograme

Adina Bourceanu spune care trebuie sa fie
Adina Bourceanu spune care trebuie sa fie "Biblia" persoanelor care isi micsoreaza stomacul. "Trebuie sa urmezi Dumnezeieste indicatiile medicului". Tanara a slabit 40 de kiograme

Operatia de micsorare a stomacului nu este accesibila oricui, aceasta interventie costand cateva mii de euro. Cu toate acestea, dupa ce au vazut rezultatele spectaculoase pe care le-au avut vedetele care au apelat la aceasta solutie sa scape de kilogramele in plus, tot mai multe femei se imprumuta de la prieteni sau fac credite bancar sa se opereze.

Teo Trandafir, Raluca Badulescu, Adina Bourceanu, Nicoleta Voica, fostul primar "Piedone" si artista Alina Dinca sunt doar cateva dintre persoanele publice care au ales operatia de micsorare a stomacului ca sa scape de multe kilograme in timp record.

Toate vedetele enumerate mai sus au avut rezultate uimitoare, este adevarat, dar ce trebuie precizat este ca fiecare dintre ele a respectat cu sfintenie indicatiile medicului.

Adina, fiica fostului capitan al Stelei, Alexandru Bourceanu, a slabit 40 de kilograme, iar acum are o silueta de invidiat.

Tanara a tinut sa mentioneze ca este vital sa asculti si sa pui in practica absolut tot ce-ti spune medicul dupa interventia de micsorare a stomacului.

"Cel mai important aspect in orice interventie, nu doar in cea la stomac, dar in asta mai mult decat in celelalte, e sa urmezi Dumnezeieste indicatiile medicului pentru ca nu ti le da ca sa se afle in treaba.

Daca doctorul iti spune, in cazul operatiei de micsorare a stomacului, o saptamana mananci numai lichide, dupa aceea doua saptamani mananci piureuri si dupa aceea inca o saptamana mananci alimente pasate, pana la o luna, asa trebuie sa faci, fara improvizatii.

Daca te apuci si mananci, pe principiul “lasa ca ma delectez doar cu o gura de mancare si o mestec perfect, ce rost are sa o mai pasez inainte”… poate sa intre o bucatica aparent insignifianta, nemestecata bine, sa se zgarie stomacul in locul in care a fost taiat, sa se infecteze si sa

ajungi la niste complicatii greu de rezolvat. Eu consum de toate, dar in cantitati mici. Unicul lucru pe care nu-l mancam nici inainte, nu–l consum nici acum pentru ca imi displace este fast food-ul. Eu eram grasa inainte de operatia de micsorare a stomacului pentru ca mancam dulciuri" a declarat Adina Bourceanu pentru kfetele.ro.
 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Frumoasa Adina Halas a pus ochii pe cadoul perfect de Mos Nicolae. Vedeta a fost fascinata de produsele unui magazin de incaltaminte deschis ieri, la Bucuresti

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies