De ce a plecat Bogdan de la Exatlon? Tot adevarul despre eliminarea lui

De ce a plecat Bogdan de la Exatlon? Tot adevarul despre eliminarea lui
De ce a plecat Bogdan de la Exatlon? Tot adevarul despre eliminarea lui

Aseara, la Exatlon, am avut o emisiune cu "de toate". De la o lupta cot la cot, care s-a lasat cu propuneri de eliminarea in tabara Faimosilor, pana la plecarea neasteptata a lui Bogdan din echipa Razboinicilor.

Concursul Exatlon Romania devine din ce in ce mai incitant. Concurentii incep sa se lupte crancen pentru mancare, imunitate si un loc in casa. Mai mult, se tes si unele intrigi intre cele doua tabere.

Aseara, s-au propus spre eliminare din echipa Faimosilor: Claudia Pavel, Ion Oncescu si Larisa (noua concurenta). Dar cea mai mare surpriza a fost Bogdan din echipa Razboinicilor care a plecat.

Lacrimi in tabara Razboinicilor

Ionut a plans la testimonial si a spus ca ii va lipsi foarte mult Bogdan, ca il intelege si si-au povestit foarte multe intamplari din viata. La randul sau, Bogdan a venit la "cotet" sa isi ia la revedere de la colegii sau de echipa. Toti l-au strans in brate si i-au urat drum bun catre casa.

Citeste de ce a plecat pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Anda Adam, adevarul din spatele camerelor de la Exatlon: "Eram paziti de oameni cu pusca. E mult mai rau decat se vede la TV"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies