“Exatlon” a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania

“Exatlon” a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania
“Exatlon” a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania

#In aceasta seara, telespectatorii vor afla ce membru din Echipa Faimosilor paraseste competitia!
 
Duelul de aseara din Arena, intre Razboinici si Faimosi, cand acestia au jucat pentru imunitatea echipei, a fost urmarit de aproape doua milioane si jumatate de fani.
In intervalul de difuzare, editia de aseara “Exatlon” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, atat in randul publicului de la orase, cat si la nivel publicului din intreaga tara. Cu un rating de 10,9% si o cota de piata de 22,7, pe targetul National, si un rating de 9,0% rating si o cota de piata de 19,0%, pe All Urban, statia a surclasat categoric celelalte posturi TV concurente, adjudecandu-si astfel prima pozitie in clasament.
In ceea ce priveste targetul Comercial, Kanal D s-a pozitionat pe cel de-al doilea loc, cu 8,2% rating si 21,3% cota de piata, la o diferenta de doar 2000 de telespectatori fata de primul clasat. 
Aseara, in intervalul 20:12 – 23:21, reality-ul “Exatlon” a fost urmarit in medie, in fiecare minut al difuzarii, de aproape doua milioane (1.948.000)
de romani.
 
Faimosii au fost infranti aseara. Acestia au facut propunerile pentru eliminare
 
A fost un joc pe muchie de cutit, iar concurentii din Echipa Razboinicilor s-au mobilizat si au castigat la mustata, la doar un punct diferenta, la
proba de stafeta. Forta, indemanarea si viteza de reactie de care au dat dovada Mariana si Stefan le-au adus imunitatea membrilor Echipei Razboinicilor.
Tot aseara, telespectatorii au fost martorii unei rupturi fara precedent in Echipa Faimosilor, in momentul propunerilor pentru eliminare. S-au incins spiritele in fata camerelor de filmat, iar membrii echipei au parut mai dezbinati ca niciodata.
Desi vedetele isi facusera o strategie, votata in unanimitate de acestia, situatia a luat o intorsatura radicala. 
In aceasta seara, fanii “Exatlon” vor putea afla cine va fi cel de-al doilea membru al Echipei Faimosilor care va parasi competitia, in urma voturilor telespectatorilor.


Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Anda Adam a spus tot adevarul. Care este relatia dintre Claudia Pavel si Catalin Cazacu la Exatlon: "Sunt tineri si liberi"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies