6 beneficii ale cartofilor violeti. Include-i in dieta ta zilnica

6 beneficii ale cartofilor violeti. Include-i in dieta ta zilnica
6 beneficii ale cartofilor violeti. Include-i in dieta ta zilnica

Originar din Peru si Boliva, cartofii violeti sunt legume de nisip, impreuna cu rosiile, ardeii si vinetele. Consistenta lor gustoasa si pamantoasa ii face o mancare delicioasa si nutritiva pentru orice masa. Cartofii violeti contin vitamina C, potasiu, fosfor si magneziu, printre alti nutrienti.

Printre avantajele cartofului violet, se numara capacitatea de a regla tensiunea arteriala, de a preveni formarea cheagurilor de sange si de a oferi organismului o doza sanatoasa de fibre. Iata beneficiile acestei legume.
Cartofii violeti sau cele mai sanatoase legume – colorant natural extrem de gustos

1 – Coloreaza in mod natural produse alimentare. Colorantii alimentari chimici au fost asociati cu cancer si alte probleme majore de sanatate.

Cartofii purpurii pot colora in mod natural produsele alimentare. Acestia pot fi folositi pentru a adauga culoarea purpuriu unor produse cum ar fi bauturi din fructe, apa de la vitamine, iaurt si inghetata. Contin, de asemenea, antioxidanti si alte substante nutritive benefice care ofera o multime de beneficii pentru sanatate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Dieta cu varza cruda. Cum poti pierde in greutate cu aceasta cura

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

Cum slabesti 10 kilograme in 30 de zile - Asa se tine dieta secreta a gimnastelor. Meniul pe zile

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies