Cine este cu adevarat Anca, cea mai “certareata” concurenta de la Exatlon!

Cine este cu adevarat Anca, cea mai “certareata” concurenta de la Exatlon!
Cine este cu adevarat Anca, cea mai “certareata” concurenta de la Exatlon!

Anca de la Exatlon este concurenta care a creat, pana acum, cele mai multe discutii din echipa sa.

Anca de la Exatlon s-a certat cu Rafaela, cea care a fost eliminata prima din competitie, apoi cu Radu, cu Bogdan si chiar si cu Alina, dar si cu Diana si Claudia din echipa Faimosilor.

Multi dintre cei care o apreciaza pe Anca spun ca ea intra in gura celorlalti concurenti pentru ca spune intotdeauna adevarul si nu se abtine sa nu critice atunci cand este cazul.

De altfel, asa cum s-a vazut pana acum in emsiune, Anca are o atitudine vulcanica, ea se enerveaza foarte repede, moment in care arunca vorbe urate si injurii, scrie wowbiz.ro.

Anca de la Exatlon, accidentata in ultimele editii ale emisiunii

Desi, din cauza unei accidentari la picior, in ultimele probe, Anca nu a participat, asta nu inseamna ca nu a reusit sa fie in centrul atentiei de multe ori si asta din cazua discutiilor cu membri echipei ei.


Insa, atunci cand participa la probe, Anca se dovedeste o sportiva puternica, ea reusind sa aduca puncte valoroase Razboincilor.

Se pare insa ca in viata de zi cu zi, de acasa, Anca nu este atat de indarjita. Anca provine dintr-o familie mare, ii place sa se distreze si sa calatoreasca.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies