Idei cadouri barbati 50 de ani. Cu ce sa-l surprinzi de ziua lui

Idei cadouri barbati 50 de ani. Cu ce sa-l surprinzi de ziua lui
Idei cadouri barbati 50 de ani. Cu ce sa-l surprinzi de ziua lui

Idei cadouri barbati 50 de ani. Fie care vorbim despre iubitul tau, tatal, bunicul sau cel mai bun prieten, este intotdeauna dificil sa alegi un cadou pentru un barbat matur.

Faptul ca tocmai a implinit 50 de ani inseamna ca a primit o multime de cadouri de-a lungul vietii sale, de aceea, cadoul de la tine trebuie sa fie cu adevarat special.

Idei cadouri barbati 50 de ani. Trebuie sa iti pui imaginatia la incercare si macar sa gasesti un cadou pe care sa il poata folosi. De aceea, ne-am gandit sa-ti dam cateva idei de cadouri pentru barbatii de 50 de ani, care te vor ajuta cu siguranta si iti vor simplifica alegerile cu mult.

Idei cadouri barbati 50 de ani. O tableta

Daca vrei sa dai multi bani pe cadou, o tableta este o alegere perfecta si foarte utila. In acest fel, va primi un cadou care ii va mentine interesul ridicat pentru o perioada lunga de timp. Poate asculta muzica preferata, poate privi filme si clipuri sau chiar se poate juca.

Idei cadouri barbati 50 de ani. O caseta pentru tigari din lemn de cires spaniol

Acest cadou este perfect pentru barbatii care adora sa isi tina tigarile in cutii. O persoana care iubeste tigarile se va indragosti imediat de o cutie de calitate de lemn de cires spaniol.

Idei cadouri barbati 50 de ani. Un trimmer pentru parul din nas

Desi suna amuzant, este mai util pentru un barbat decat ti-ai fi imaginat. Orice barbat de 50 de ani va avea nevoie de asa ceva.

Cu ajutorul lui va reusi sa arate intotdeauna impecabil iar experienta barbieritului va deveni una speciala pentru el.

Idei cadouri barbati 50 de ani. Un halat de baie cu monograma

Nu toata lumea ar putea fi incantata de acest cadou, insa barbatii care adora luxul vor fi foarte incantati de un halat de baie. Poti sa personalizezi halatul cu initalele sale pentru a adauga un plus de valoare intregului cadou.

Idei cadouri barbati 50 de ani. Un set de cravate

Este unul dintre cele mai comune cadouri pe care le poti face unui barbat, insa este si unul dintre cele mai practice. In acest fel, va avea de unde alege o cravata pentru toate evenimente importante din viata lui.

Idei cadouri barbati 50 de ani. Un set pentru facut bere

Indiferent ca ai 15 sau 50 de ani, iubirea pentru bere nu dispare usor. Acest set ii permite sa isi faca singur propria bere pe care apoi sa o savureze alaturi de prieteni sau chiar de tine.

Idei cadouri barbati 50 de ani. Un set pentru gratar

Daca barbatul caruia vrei sa ii faci cadoul adora carnea si gratarul, acesta este cadoul ideal.

Setul ii va permite sa gateasca bucati de carne delicioasa, cartofi si legume, bucurandu-se de o experienta inedita.

Idei cadouri barbati 50 de ani. Un portmoneu de calitate

Daca inca nu esti sigura ce ai putea sa-i cumperi, alege varianta clasica: un portmoneu de calitate in care sa isi pastreze banii. In plus, il va avea mereu langa el, asa ca isi va aminti intodeauna ca este cadoul pe care tu i l-ai facut, sugereaza birthdayinspire.com



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

“Nebunii” din publicitate, oameni creativi si agenţii digitale care generează idei cărora le dăm share zi de zi, vin la iCEE.fest

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies