Gabriela Cristea, jignita pe facebook. Atacul are legatura cu sarcina ei si cu tratamentele de fertilizare facute

Gabriela Cristea are o familie frumoasa
Gabriela Cristea, jignita pe facebook. Atacul are legatura cu sarcina ei si cu tratamentele de fertilizare facute

Gabriela Cristea NU a ramas insarcinata gratie tratamentelor de fertilizare

 

Gabriela Cristea a devenit mamica in urma cu patru luni si cateva zile. Vedeta traieste acum cea mai frumoasa experienta a unei femei si este incantata sa-si impartaseasca fericirea si cu fanii de pe facebook. Protagonista noastra raspunde la majoritatea mesajelor pe care le primeste, le da sfaturi admiratoarelor atunci cand considera ca este in masura sa o faca si cauta sa ajute cum poate tinerele mamici sau pe femeile care aspira sa devina mame, scrie WOWBiz.ro

Cateodata insa, bunavointa indragitei vedete se intoarce impotriva ei, anumite urmaritoare ale paginii rastalmacindu-i cuvintele sau atribuindu-i declaratii pe care nu le-a dat niciodata. Si oricat de calma si diplomata ar fi, de regula, Gabriela Cristea, unul dintre comentarii a deranjat-o atat de tare incat a dat un raspuns pe masura.

Gabriela Cristea NU a ramas insarcinata gratie tratamentelor de fertilizare. O femeie a intrebat-o ce tratament de fertilizare a facut cand a ramas insarcinata si la ce doctor a apelat.

Imediat, Gabriela i-a raspuns politicos ca nu tratamentele urmate au ajutat ci "natura". A urmat un comentariu acid al fanei, mesaj care a facut-o pe protagonista noastra sa rabufneasca. Dar va lasam sa cititi discutia si sa va formati dumneavoastra o parere.

Fana: "Iti cer ajutorul. Te rog sa mi-l dai, daca nu cer prea mult. La ce clinica si la ce doctor ai fost pentru tratamentul pe care l-ai facut sa ramai insarcinata?

Gabriela Cristea NU a ramas insarcinata gratie tratamentelor de fertilizare. I-a explicat asta unei fane, dar femeia nu a vrut sa inteleaga si discutia a degenerat

Gabriela Cristea: "Draga mea, nu vreau sa te dezamagesc, dar la mine nu a functionat niciun tratament si te rog sa ma crezi ca am urmat cateva. Din fericire pentru mine a functionat natura"

Fana: Doamna Gabriela, tot politicos va spun ca am ascultat declaratiile dumneavoastra data in momentul cand s-a prins sarcina in mod "natural", afirmand ca era ultima incercare...deci?

Ma rog!"

Gabriela Cristea: "Doamna, va rog sa imi aratati acele declaratii. Vorbiti prostii, nu am cum sa spun un lucru care nu mi s-a intamplat. Niciodata nu am avut o problema din a recunoaste ca fac tratament pentru copil la momentul la care am facut. Este adevarat ca nu am discutat foarte mult pe acesta tema pentru ca mi s-a parut o situatie mult prea intima si dureroasa, (femeile care au trecut prin experiente similare stiu ce zic) dar nu am cum sa le “vand” doamnelor care isi doresc sa aiba un copil nu stiu ce

tratamente sau sa le dau sperante desarte in conditiile in care ele chiar se agata de orice intr-o asemenea situatie. Va rog sa va pastrati bunul simt si sa nu mai faceti afirmatii pe care sa mi le atribuiti pentru ca habar nu aveti cam cate sperante puteti narui. In rest, va doresc sanatate multa si sper sa nu treceti prin asa o situatie", a fost raspunsul vehement al Gabrielei Cristea.

Si ca sa se inteleaga perfect ca Gabriela Cristea NU a ramas insarcinata gratie tratamentelor de fertilizare, vedeta ne-a dat, de curand, o declaratie edificatoare.

" Le incurajez pe toate femeile sa mearga la doctor pentru ca medicina a facut minuni in multe familii, insa asta nu inseamna ca natura nu poate sa lucreze de la sine, asa cum a fost in cazul meu atunci cand renuntasem sa mai sper", a declarat Gabi Cristea in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cand face Gabriela Cristea botezul fetitei sale si nunta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies