Pentru cine a facut Roxana de la Exatlon inima in nisip? El este sotul concurentei

Pentru cine a facut Roxana de la Exatlon inima in nisip? El este sotul concurentei
Pentru cine a facut Roxana de la Exatlon inima in nisip? El este sotul concurentei

Roxana de la Exatlon a facut o inima in nisip dupa ce echipa sa a castigat una din probe.

Roxana de la Exaton, nou intrata in competitie, a facut un gest romantic dupa o proba castigata de exhipa sa. Ea a desenat in nisip o inima mare, in care a scris numele Laur, numai ca un val a sters imediat desenul facut de Roxana. Aceasta a refacut inima, fara sa mai apuce sa scrie din nou numele.



Cine este Laur? Este sotul Roxanei, barbatul pe care tanara l-a lasat acasa, alaturi de baietelul lor, atunci cand a plecat la Exatlon, in competitia din Republica Dominicana.

Roxana Moise este fosta handbalista, acum instructor de kangoo jumps in Ramnicu Valcea, acolo unde tanara locuieste cu familia ei.
Roxana Moise de la Exatlon a jucat handbal 12 ani la CS Ramnicu Valcea, o accidentare la genunchi punand capat carierei sale. Nu a renuntat insa la sport, luandu-si certificatele de specializare in antrenor de fitness si de kangoo jumps.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Exatlon 17 februarie. Razboinicii au castigat cel mai frumos premiu de pana acum! Au mancat mancare multa si au petrecut alaturi de Anda Adam

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies