EBA a primit trofeul WOW de la Iulia Albu! Pe cine a taxat grav de tot "domnita de Alba"?

EBA a primit trofeul WOW de la Iulia Albu! Pe cine a taxat grav de tot
EBA a primit trofeul WOW de la Iulia Albu! Pe cine a taxat grav de tot "domnita de Alba"?

Daca e joi, vedetele si persoanele publice din Romania stau in garda! Iulia Albu a facut o noua analiza a stilului si a taxat grav greselile vestimentare si nu numai.
Iata cine a primit trofeul WOW, dar si temutul trofeul BAU!

Ana Baniciu: "Nu inteleg aceste over-all-uri. Iubesc animalele si nici nu mi se pare ok sa purtati blana naturala. Daca tot purtati blana naturala, purtati o blana frumoasa.


Este o aparitie foarte slaba, dar cumva, nu e o rochie foarte de nasa, deci nu ma deranjeaza foarte tare. Nota mea este 3."

Principele Nicolae: "Costumul mi se pare interesant, imi place ca este dintr-un material mai moale. Imi place si rochia ei, nu a ales cea mai fericita coafura, dar are un machiaj foarte natural. Nota 7."

Andreea Ibacka: "Aparitie decenta pentru zi, imi place forma lentilelor.

Mi se pare o tinuta decenta, are un accent de ruj rosu. Nota 7."

Laura Cosoi: "Are un look decent de zi, nu inteleg care este rolul cerceilor. Niciodata o haina semieleganta cu pantofi de sala. Nu conteaza ca e insarcinata. Nu este o fotografie paparazzii, este o fotografie postata de ea. Si eu am fost insarcinata si am purtat acei pantofi, dar niciodata asa. Cineva care a lucrat atatia ani in televiziune nu ar fi trebuit sa faca asa.

Nota mea pentru Laura este 2."

Flavia: "Imi place aceasta jacheta, imi place boot cut-ul,mi se pare un exercitiu foarte interesant sa comentam aceasta tinuta. Niciodata nu trebuie sa avem o tinuta de zi care sa exprime ca am dormit pe bancheta din spate. Imi place tinuta, dar nu imi place ce se intampla la machiajul strident care pare si sters. Foarte urat, Flavia! Ia un BAU!"

 

Dana Saavuica: "A facut ceva interesant Dana cu acest mix. Imi place ca are pantofi rosii, dar ii sugerez sa isi faca un breton si sa isi deschida un pic acele sprancene. Tinuta ar fi putut fi foarte buna, insa nu a fost dusa pana la capat.- 31"

Elena Basescu: "Este si ea insarcinata, numai ca are incaltaminte de strada, nu de sala.

Arata superb aceasta tinuta, imi place ca a pus accent pe acea esarfa animal print. Imi place ca nu poarta machiaj ziua si pentru ca in general stie cu ce se mananca stilul. Si pentru ca are stil, o sa aiba si WOW."

In materialul video urmariti si cum a reactionat Adi Sina cand a primit data trecuta trofeul WOW de la Iulia Albu. 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Iulia Albu a "intrat" in politica si i-a luat la "puricat" pe alesii poporului! Raluca Turcan a primit trofeul WOW - Uite tinuta care a impresionat-o pe criticul de moda

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies