Oracolscop 26 februarie - 04 martie 2018: Te confrunti cu o stare de ameteala si confuzie si sa ai senzatia ca ce se intampla nu este corect

Oracolscop 26 februarie - 04 martie 2018: Te confrunti cu o stare de ameteala si confuzie si sa ai senzatia ca ce se intampla nu este corect
Oracolscop 26 februarie - 04 martie 2018: Te confrunti cu o stare de ameteala si confuzie si sa ai senzatia ca ce se intampla nu este corect

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid.

OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Berbec- Gaia’s Garden

Mesajul acestei carti iti aminteste ca in Univers resursele sunt nelimitate si ca ai tot ce este necesar pentru a-ti indeplini visele. Chiar daca mintea iti spune ca mai ai nevoie de o multime de lucruri, ca trebuie sa mai astepti, ai incredere ca vei descoperi cu usurinta toate acestea si vei ajunge la rezultatul dorit.

Succesul apare in viata ta ca rezultatul intentiilor pe care le-ai sadit cu multa grija, din ceea ce esti tu. Mentine o atitudine de recunostinta si gratitudine pentru tot ce este si vine la tine.

Taur- The Keeper of the Scales

In aceasta saptamana e posibil sa te confrunti cu o stare de ameteala si confuzie si sa ai senzatia ca ce se intampla nu este corect in ceea ce te priveste.

Crezi ca ceilalti te-au cam lasat in urma lor? Porobabil ca mandria ta exacerbata si egoismul inclina balanta cantarului facandu-i pe cei din jurul tau sa se indeparteze un pic. Profita de aceasta pauza si fa acele lucruri care iti pot readuce echilibrul, renunta la persoanele, situatiile si comportamentele  care iti aduc dizarmonie si apoi bucura-te de rezultatele acestor alegeri.

Gemeni- The Sacred Union

In aceasta saptama este vorba despre parteneriate minunate si reale, bazate pe o comunicare armonioasa si teluri comune. Indiferent de domeniul de viata, fie ca este vorba de cel personal sau de afaceri, acum este momentul propice pentru a aduce armonia in relatiile cu ceilalti, intr-o maniera pozitiva si fara compromisuri. Apreciaza oamenii care exista in viata ta si da-ti voie sa vezi ce posibilitati minunate pot aduce ei in ceea ce te priveste.

Evita sa cazi in capcana mintii, care te poate indeparta de aceste daruri.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop Minerva pentru 25 februarie - 3 martie 2018. Urmeaza o saptamana grea pentru doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies