Ea e femeia care i-a daruit un copil lui Catalin Cazacu! Nicoleta e super sexy si e cantareata

Ea e femeia care i-a daruit un copil lui Catalin Cazacu! Nicoleta e super sexy si e cantareata
Ea e femeia care i-a daruit un copil lui Catalin Cazacu! Nicoleta e super sexy si e cantareata

Femeia care i-a daruit un copil lui Catalin Cazacu e super sexy, e artista si are o relatie speciala cu baietelul lor, Andrei. Nicoleta canta muzica de petrecere si e cunoscuta printre artistii din showbiz.

 

Nicoleta este femeia care i-a daruit un copil lui Cazacu, pe Andrei, rodul iubirii lor. Mama baietelului este tanara, blonda, are o silueta de invidiat, dar si o voce superba. Nicoleta este cantareata si are multi prieteni in lumea artistilor.

Catalin Cazacu si Nicoleta s-au despartit in urma cu cativa ani, dupa ce s-au iubit 4 ani, insa au pastrat o relatie frumoasa, de prietenie, tin legatura, si se vad destul de des.

Andrei a ramas in grija ei. Femeia il urmareste la Exatlon cu sufletul la gura, alaturi de fiul ei. Mai mult, Nicoleta are o relatie frumoasa si cu parintii lui Catalin cu care vorbeste zilnic, mai ales ca Andrei e topit dupa ei. "Avem o relatie frumoasa cu Nicoleta, la fel cum o are si Catalin. Ei s-au despartit, dar au ramas in relatii bune. Andrei este o minune de baiat, ne umple sufletele de bucurie.
Andrei a ramas la mama lui, e crescut foarte bine, e educat si destept. Noi suntem topiti dupa el"
, ne-a spus mama lui Catalin Cazacu.Femeia care i-a daruit un copil lui Cazacu e super sexy, incat n-ai zice ca e mama. Blondina e foarte atenta la imaginea ei! Ea isi mentine silueta cu o alimentatie echilibrata, sport si tratamente.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Show total la “Exatlon”. Faimosii au pierdut, la mare diferenta, confruntarea cu Razboinicii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies