Horoscop AstroCafe 2 martie. O zi de vineri cu trei ceasuri rele pentru cateva zodii

Horoscop AstroCafe 2 martie. O zi de vineri cu trei ceasuri rele pentru cateva zodii
Horoscop AstroCafe 2 martie. O zi de vineri cu trei ceasuri rele pentru cateva zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 2 martie 2018.

Berbec

Ziua este tensionata, mai ales la locul de munca. Se construieste aspectul de Luna plina in Semnul Fecioarei, astfel ca bat clopotele schimbarii in plan profesional. Se incheie o activitate profesionala, o etapa importanta, iar raporturile tale cu munca si implicatiile ei vor fi cu totul altele de acum incolo. Este momentul sa decizi ce faci mai departe in campul muncii. Gandeste-te la o noua ocupatie!

Taur

Relatiile sentimentale intra intr-un proces de reconfigurare, declansat de aspectul de Luna plina in Semnul Fecioarei ce se va forma spre seara.

O relatie amoroasa veche, fie isi modifica termenii si conditiile de desfasurare, fie se incheie definitiv. Se recomanda prudenta si discernamant, pentru ca subiectivismul in aprecieri este la cote periculoase. Si relatia cu copiii se va schimba spre binele tuturor.

Gemeni

Se intrezaresc schimbari importante in segmentul familial, cu efecte pe termen lung. In Semnul Fecioarei se va forma spre seara aspectul de Luna plina, impulsionandu-te sa-ti revizuiesti pe de o parte atitudinea fata de membrii familiei si rude, iar pe de alta parte, casa va deveni de acum incolo, centrul universului pentru tine.

Fii alaturi de cei dragi, implica-te serios in treburile casnice si bucura-te de toate!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate, în trecut. Cum a reușit marele stilist să o țină sub control? "Mă apuca noaptea foamea, și reveneam la o greutate mai mare, iarăși luptam să slăbesc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies