Horoscop AstroCafe 4 martie. O duminica agitata pentru doua zodii

Horoscop AstroCafe 4 martie. O duminica agitata pentru doua zodii
Horoscop AstroCafe 4 martie. O duminica agitata pentru doua zodii

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 4 martie 2018.

Berbec

 

In acest weekend priveste atent la relatiile cu ceilalti, mai ales la relatia cu partenerul de viata sau la o colaborare importanta care se deruleaza de ceva vreme. Vei descoperi amanunte care necesita imbunatatiri sau trebuie renuntat total la ele. Prezinta-ti punctele de vedere si nu te lasa impresionat de spusele celorlalti. Subiectivismul este la cote mari.

 

Taur

 

Posibil sa-ti fi propus activitati diverse la finalul acestei saptamani, insa predispozitiile astrale te indeamna sa te odihnesti si sa te ocupi numai de treburi usoare. Cere sprijinul celor dragi sau, daca esti la serviciu, colegii chiar te pot ajuta serios. Fii prudent in privinta alimentatiei si hidratarii! Ai incredere ca tu iti esti cel mai bun si de folos terapeut.

 

Gemeni

 

Esti pus pe distractii si amor, insa ceilalti nu prea iti tin isonul in acest weeend. Motivele invocate sunt posibilitatile financiare pentru programul sau activitatile propuse de tine. Ar fi bine sa tii cont si de sfaturile sau doleantele lor. Prietenii te vor provoca la activitati recreative in aer liber. Alege cu grija in ce te implici, pentru ca vor aparea efecte pe termen lung.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop Urania pentru saptamana 3 – 9 martie 2018. Urmeaza o perioada grea pentru trei zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies