Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, infectata cu virusul care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! Cum s-a vindecat de Hepatita C

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, infectata cu virusul care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! Cum s-a vindecat de Hepatita C
Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, infectata cu virusul care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! Cum s-a vindecat de Hepatita C

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a facut o dezvaluire cutremuratoare, de aceasta data despre ea insasi.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, cea care a prezis incendiul din Colectiv si prabusirea avionului in Apuseni, a suferit de Hepatita C, o teribila boala care naste fiori pe sira spinarii pentru orice roman. Ileana Ciuculete si Denisa Raducu sunt doua cazuri de vedete care au murit dupa ce s-au infectat cu virusul hepatic.

Maria Ghiorghiu a fost ceva mai „norocoasa” si a aflat din timp despre boala ei, insa chiar si asa s-a vazut nevoita sa se pensioneze pe caz de boala. 

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, infectata cu virusul care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! "Am facut interferon"

„Sunt pensionata pe caz de boala, asta inseamna o tromboflebita, un ulcer varicos si o hepatita C. Am facut interferon o jumatate de an si am scapat de virus. Am o pensie de doar 600 de lei si un venit total in casa de 3.500-4.000 lei, avand in vedere pe sotul meu”, a declarat clarvazatoarea Maria Ghiorghiu la emisiunea „Voi cu Voicu” de la Antena 3.

Ileana Ciuculete a murit anul trecut dupa o criza hepatica provocata de virusul Hepatitei C. Si despre Denisa Raducu s-a crezut o perioada ca sufera de Hepatita C, insa in cele din urma s-a aflat ca moartea ei, tot anul trecut, a fost provocat de alt tip de virus: Hepatita B.

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, infectata cu virusul care a ucis-o pe Ileana Ciuculete! Nu exista vaccin pentru Hepatita C

Virusul Hepatitei C (VHC) este transmis prin sange si poate deveni mortal la 6 luni de la infectia initiala. Hepatita C poate provoca ciroza hepatica si este provocat de un virus ce genereaza 6 genotipuri majore. Este dificil de detectat si eliminat de catre sistemul imunitar si pana in prezent nu exista un vaccin importiva acestui tip de hepatita.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Horoscopul caracterelor Mihai Voropchievici. Lucruri nestiute si intunecate despre fiecare zodie in parte

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies