Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi
Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi

Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 05 - 11 martie 2018. Zodiile au de rezolvat conflicte mai vechi.

Berbec

În primele zile ale săptămânii eşti preocupat de cheltuielile comune cu alţii, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile veşti îmbucurătoare, dar lucrurile se vor concretiza şi rezolva ceva mai târziu. Pe de altă parte vor apărea tot soiul de răscoliri sufleteşti şi mentale, astfel că avalanşa de stări interioare controversate va duce la o mare dorinţă de evadare din cotidianul zgomotos. Orientează-ţi eforturile spre a plănui o vacanţă îndepărtată, în locuri dragi sufletului tău.

Sau lecturează cărţi bune, vizionează filme amuzante, piese de teatru împreună cu cei dragi şi de încredere. Finalul săptămânii aduce influenţe deosebite în plan profesional. Ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta.

Taur

Se conturează treburi de rutină la locul de muncă, aspect care te poate obosi sau chiar plictisi rapid. Pe de altă parte se vor evidenţia unele afecţiuni specifice sistemului renal şi segmentelor capului.

Sunt probleme de sănătate ce se repun în discuţie, dar au susţinere astrală suficientă pentru consultaţii şi sfaturi benefice. Situaţia la locul de muncă pare tensionată, dar nu sunt motive reale de îngrijorare. Se pot petrece răsturnări de situaţie, unele chiar agreabile. Relaţiile parteneriale sunt foarte dinamice şi interesante. Fii prudent, pentru că atât partenerul de viaţă, cât şi cei profesionali au cu totul alte planuri şi doleanţe decât de a fi alături de tine sau de a lucra împreună cu tine.
Schimbări importante în plan financiar.

Gemeni

Primele zile ale săptămânii aduce chef de petrecere şi dorinţa de a te implica în relaţii amoroase frivole. Constructiv ar fi să-ţi canalizezi energia şi eforturile spre un hobby sau spre discuţii interesante cu prietenii. La serviciu apar situaţii deosebite, unele tensionate bine, marcând un final de etapă. Fii prudent, deoarece există riscul să declanşezi conflicte pe termen lung în relaţiile colegiale sau chiar sunt posibile avarii serioase în zonele de lucru.

Sănătatea are de suferit în mod special pe segmentele sistemului uro-genital. Rezervă momente pentru odihnă şi evită, pe cât posibil analizele, consultaţiile medicale şi intervenţiile chirurgicale. La sfârşitul săptămânii se conturează activităţi comune cu alţii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Mihai Voropchievici: care sunt zodiile ghinioniste in luna martie. Pierd tot, se cearta si nimic nu le merge bine

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies