Ce a mancat Andrei Stoica dupa ce a ajuns acasa! La ce a poftit fostul concurent Exatlon: "Imi pare rau ca nu au putut participa la ospat si colegii mei dragi"

Ce a mancat Andrei Stoica dupa ce a ajuns acasa! La ce a poftit fostul concurent Exatlon:
Ce a mancat Andrei Stoica dupa ce a ajuns acasa! La ce a poftit fostul concurent Exatlon: "Imi pare rau ca nu au putut participa la ospat si colegii mei dragi"

Andrei Stoica, fostul concurent Exatlon, s-a intors de doua zile in tara. Dupa ce a facut o vizita frizerului, fostul Faimos a mancat pe saturate.

Andrei Stoica a tinut neaparat sa manance. Luptatorul a avut pofte diverse si a fost asteptat acasa cu cele mai alese bucate. Mai mult, el a postat si pe pagina personala de Facebook o fotografie in care prezenta tot ceea ce mananca.

"Aseara, Andrei Stoica a castigat cursa pentru (a ajunge primul a)casa, stabilind un nou record pe traseu si lasand mult in urma ceilalti concurenti.

Premiul castigat de Faimos: o masa plina de mancare, pe care a impartit-o cu cei dragi lui", scria Andrei in prezentarea pozei.

"Imi pare rau ca nu au putut participa la ospat si colegii mei dragi, din echipa Faimosilor. Stiu ca le-ar fi prins bine. Poate facem unul si dupa Exatlon", a completat fostul concurent Exatlon.

VEZI IN GALERIA FOTO CE A MANCAT ANDREI STOICA.

Concursul sportiv Exatlon poate sa fie urmarit doar la Kanal D, de sambata

pana miercuri, de la ora 19:45.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Andrei Stoica si Anda Adam, fosti concurenti la Exatlon, au petrecut de 8 Martie impreuna!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies