Catalin Botezatu si Iuliana Doroftei au participat la Saptamana Modei de la Paris

Catalin Botezatu si Iuliana Doroftei au participat la Saptamana Modei de la Paris
Catalin Botezatu si Iuliana Doroftei au participat la Saptamana Modei de la Paris

Catalin Botezatu s-a aflat la Paris, timp de o saptamana, pentru a participa la unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul fashionului si al design-ului vestimentar, Saptamana Modei 2018 (Paris Fashion Week).

Renumitul designer roman, Catalin Botezatu, si membru al juriului “Bravo, ai stil! All Stars”, nu a plecat singur la Paris ci insotit de Iuliana Doroftei, concurenta in cadrul show-ului.

Aleasa in urma votului telespectatorilor, Iuliana a avut ocazia, alaturi de renumitul designer, sa se puna la curent cu cele mai noi colectii ale celor mai mari designeri din intreaga lume, a participat la sedinte foto pentru Catalin Botezatu, dar si pentru colectiile altor designeri.

“Am vizitat cateva tari pana la varsta mea, dar sa merg impreuna cu Catalin Botezatu la Paris a fost ceva inedit”, a spus Iuliana.

In Gala de maine seara, “Bravo, ai stil! All Stars”, in care tematica va fi “Anii ’70-‘80” Catalin Botezatu si Iuliana ne vor informa, prin intermediul unor materiale video, despre tot ceea ce s-a intamplat in cadrul Saptamanii Modei de la Paris.

“Fiti cu ochii pe noi pentru ca, prin intermediul nostru (Catalin Botezatu si Iuliana Doroftei – n.r.), <Bravo, ai stil! All Stars” este si la Paris!”, a spus Botezatu.

Sursa: Kanald.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cat de bine seamana Beatrice, de la “Bravo, ai stil! All Stars” cu mama ei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies