Horoscop saptamanal 12-18 martie 2018. Noi inceputuri aduse de Luna Noua. Ce te asteapta?

Horoscop saptamanal 12-18 martie 2018. Noi inceputuri aduse de Luna Noua. Ce te asteapta?
Horoscop saptamanal 12-18 martie 2018. Noi inceputuri aduse de Luna Noua. Ce te asteapta?

Horoscop saptamanal.Horoscopul saptamanii 12-18 martie 2018 are drept eveniment astral principal Luna Noua din Pesti care ne aduce intuitia, creativitatea si imaginatia atat de necesare unui nou inceput, dar nu inainte de a fi pusi sa ne separam de tot ce nu ne mai este de folos, oameni, locuri, idei, situatii, circumstante, relatii.

O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile.Luna Noua aduce o portie de vigoare, energie si initiativa atat de benefica. Dar, ca la orice inceput, este nevoie mai intai de un final.
Luna Noua din 17 martie 2018 din Pesti va aduce energia proaspata a unui nou inceput – generat si de energia sosirii primaverii, alt nou inceput – dar ne va expune si in fata unor rani dureroase datorita alinierii apropiate de micuta planeta Chiron, supranumita si Vindecatorul de rani.


Fii pregatit sa iti pui la indoiala vechile obiceiuri, comportamente si credinte de care sa te desparti pe masura ce cauti moduri noi si inventive de a face progres.

Parcurge acest proces in empatie si compasiune pentru tine si ceilalti.
Iata cum arata saptamana 12-18 martie 2018 in functie de zodie.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Nu te prea simti in apele tale, esti mai mult pe toane si ai mai putina incredere in tine decat in mod normal. La inceputul saptamanii, lasa pe altcineva sa preia conducerea si da-ti timp sa iti incarci bateriille. Toata lumea are nevoie de timp pentru sine din cand in cand. Cauta sustinere emotionala la prietenii tai care stiu mereu ce sa spuna ca sa te repuna pe picioare la nevoie.

Trebuie sa incepi sa te uiti la viata ta ca la un pahar jumatate plin si nu jumatate gol. Doar adoptand o stare mentala pozitiva iti poti vedea visele devenind realitate. Daca ai incredere in cine esti si ce poti face, atunci si altii vor avea.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Zodii de femei care isi gasesc marea iubire in 2018

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop AstroCafe 8 martie. Trei zodii au parte de multe surprize frumoase

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies