Exatlon 14 martie. Inca un Razboinic in minus! Lupu a parasit competitia Exatlon Romania!

Exatlon 14 martie. Inca un Razboinic in minus! Lupu a parasit competitia Exatlon Romania!
Exatlon 14 martie. Inca un Razboinic in minus! Lupu a parasit competitia Exatlon Romania!

Echipa Razboinicilor a mai pierdut un membru. Lupu a parasit competitia din Republica Dominicana si sansa de a castiga marele premiu.
Dupa o buna perioada de timp petrecuta in Republica Dominicana, concurentul a plecat acasa, in Romania, in urma voturilor telespectatorilor.

"Aveam in mana bratara fratelui meu. Mi-a purtat noroc.", au fost primele cuvinte ale lui Lupu dupa ce a aflat ca este eliminat.

"In numele celor de acasa si in numele adversarilor iti spun ca au fost multe momente in care te-ai ridicat la inaltime, in care ai jucat foarte bine si ti-ai ajutat echipa. Cred, ca si tine, ca ai fi putut da mai mult, dar inca o data te felicit si a fost o placere si o onoare sa te cunosc.", i-a spus Cosmin Cernat.

"Am palmele transpirate, ochii inlacrimati, imi este foarte greu sa vorbesc. O sa imi fie dor de echipa. Nu mai pot sa mai zic nimic. Cred cu toata puterea ca o sa lupt de acasa asa cum am luptat de aici.", a mai spus Lupu, cu lacrimi in ochi.

Plecarea lui Lupu a fost una emotionanta. In lacrimi, Razboinicul si-a luat ramas bun de la echipa lui, echipa care numara acum doar 6 membri.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Exatlon 14 martie. Imagini geniale cu Mariana la dus, in Republica Dominicana. Razboinica, mai fericita ca niciodata!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies