Cum a prezis Carmen Harra moartea lui Andrei Gheorghe

Cum a prezis Carmen Harra moartea lui Andrei Gheorghe
Cum a prezis Carmen Harra moartea lui Andrei Gheorghe

Moartea lui Andrei Gheorghe a luat prin surprindere o tara intreaga. Omul de radio s-a stins din viata la varsta de 56 de ani, pe fondul unor probleme cardiace.

Cu putin timp inainte ca aceasta tragedie sa aiba loc, Carmen Harra a facut o serie de previziuni sumbre despre spatiul public din Romania.

"Anul 2018 e mult mai liniştit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru şi din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru. În 2018 va veni o criză economică", spunea Carmen Harra la un post de televiziune.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

De ce strangea Ion Oncescu furnici sub pat la Exatlon? A spus tot adevarul socant

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

Ionut Oncescu, prima aparitie de cand a iesit de la Exatlon! Cu un look nou, a mers sa-i faca o vizita surpriza fostului sau coleg, Flo!

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies