Diana Bulimar, adevarul despre eliminarea de la Exatlon! A dezvaluit detalii nestiute despre Oltin: "Ne-a spus ca nu s-a uitat niciodata la emisiune si nu stia despre ce e vorba"

Diana Bulimar, adevarul despre eliminarea de la Exatlon! A dezvaluit detalii nestiute despre Oltin:
Diana Bulimar, adevarul despre eliminarea de la Exatlon! A dezvaluit detalii nestiute despre Oltin: "Ne-a spus ca nu s-a uitat niciodata la emisiune si nu stia despre ce e vorba"

Diana Bulimar a fost eliminata din cadrul emisiunii Exatlon, iar in aceasta seara a venit in platoul Wowbiz pentru a povesti cum a fost perioada pe care a petrecut-o in competitie.

 

Diana Bulimar a povestit ce nu se vede la televizor. Fosta concurenta din echipa Faimosilor a vorbit si despre Oltin Hurezeanu, concurentul pe care publicul l-a salvat de la eliminare.

"Ma bucur ca am venit acasa, dar imi pare si rau. Au fost trei luni superbe pline de aventura. Ma opreau unii pe strada si ma intrebau: "Chiar asa e?". E mai rau decat se vede la televizor, scandura aia e mult prea tare.

Era oribil cand pierdeam, drumul de la traseu la camp. Nimeni nu prea spunea nimic. Era bine cand strigam toti "campionii". Cel mai frumos traseu a fost cel de la prima eleiminare. Echipa mea nu a gresit cand m-a nominalizat, stiam ca sunt buna la traseu, dar nu la fel de buna la final. Nu ma asteptam sa ies. Am invatat sa ma ascult pe mine. In ziua eliminarii am plans de dimineata pana seara.
A venit Vladimir dupa mine. Corpul, universul mi-a transmis ca ceva nu e in regula. Pana si Oltin a crezut ca va iesi.

E u am stiut ca voi fi nominalizata, nu am mai facut aceeasi greseala in ziua eliminarii Claudiei. Am stat si am vorbit. Nu ne-am pus problema ca Oltin nu va iesi si ca este nebunia asta in tara.

Sper sa se gandeasca la asta. Eu n-am stiut ca este nebunia asta in tara. El trebuia sa stie la ce se inhama, el ne-a spus ca nu s-a uitat niciodata la emisiune si nu stia despre ce e vorba. Bruce stia tot. Noi am fost de fata, il vedeam ca nu reuseste nimic. Nu voi regreta, ma bucur ca sunt acasa, au fost 100 de zile fara sa-i aud glasul mamei mele.
Nu suntem o familie foarte siropoasa. Tata mi-a zis: "Mama, ce neagra esti". Mama mi-a zis ca ma iubeste si ca este mandra de fiica ei. Din pacate nici nu m-am uitat la ultima emisiune, n-am putut, stiam ca le voi lipsi. Sper sa aiba cea mai multa bafta din lume",
a declarat Diana Bulimar.

 

 

Anca Surdu a dat si ea cateva detalii despre strategia Faimosilor care nu s-a terminat asa cum se asteptau ei.

"La eliminarea Claudiei am discutat multe lucruri si s-au intamplat altele in arena. A fost o lipsa de comunicare. Ne-a unit si mai mult. Nu cred ca ei s-au gandit sa fie nominalizate doua persoane foarte bune cu Oltin. Am simtit ca ceva nu va fi ok.

Din pacate, publicul asa a votat", a marturisit Anca Surdu.

"In momentul in care am ajuns la hotel mi s-a parut totul normal, dar in camp totul trecea greu. ma asteptam sa fiu nominalizata. Am vorbit la telefon si am aflat ca Razboinicii au facut un grup si s-au aliat ca sa ramana Oltin. Asta este, e un reality. Ne-am bazat pe voturile publicului|", a spus Diana Bulimar, in momentul in care a ajuns in Romania.


 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Exatlon 2 aprilie. Giani Kirita a recunoscut ca este indragostit! Cine este femeia care i-a picat cu tronc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies