Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni.

Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs.  Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni.
Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni.

Diana Belbita de la Exatlon este o concurenta foarte buna care face parte din echipa “Faimosii”.

 

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai puternice, ambitioase si dedicate concurente din concurs. Am putea spune ca tanara face parte din elita favoritilor la titlul de campion, mama ei povestind ca inca de la o varsta frageda luptatoarea nu suporta sa se claseze pe locul doi.

Are mentalitate de invingatoare, iar pe parcursul competitiei-fenomen care a cucerit Romania, tanara a demonstrat ca are calitati de invingatoare.

 

 

Protagonista noastra are o forta fizica de invidiat in ciuda faptului ca pare mai fragila decat era cand a intrat in concurs. Si nu pentru ca nu ar mai avea energie ci pentru ca, la fel ca restul concurentilor, a slabit in aproape trei luni de efort fizic si alimentatie putina.

Cand a ajuns in Republica Dominicana, Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme, iar acum indragita luptatoare MMA a ajuns la 64.

Sportiva arata foarte bine, s-a adaptat perfect la conditiile de stres si da semne ca este din ce in ce mai determinata.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Motivul pentru care Diana Belbita s-a ingrasat la Exatlon! Cine a vorbit despre kilogramele ei

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Diana Belbita de la Exatlon avea 69 de kilograme cand a intrat in concurs. Vezi cat a slabit sportiva in aproape trei luni

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies