Exatlon 8 aprilie. Razboinicii isi continua atacul asupra Alinei! Toti cei patru concurenti, cuvinte extrem de urate la adresa fostei colege: "Imi venea sa o scuip"

Exatlon 8 aprilie. Razboinicii isi continua atacul asupra Alinei! Toti cei patru concurenti, cuvinte extrem de urate la adresa fostei colege:
Exatlon 8 aprilie. Razboinicii isi continua atacul asupra Alinei! Toti cei patru concurenti, cuvinte extrem de urate la adresa fostei colege: "Imi venea sa o scuip"

 

Editia Exatlon 8 aprilie a scos la lumina probleme mai vechi din echipa Razboinicilor. Dupa plecarea Alinei, concurentii din echipa albastra au dat cartile pe fata si au spus tot ce cred despre Alina. 

 

Toti cei patru Razboinici ramasi in concurs au barfit-o pe Alina si cu totii sunt de parere ca este o femeie falsa si periculoasa. 

 

"Ce nervi mi-a facut in noaptea aia. Imi venea sa o scuip. Una din astea te face sa te certi si cu cine nu trebuie", a spus Ionut "Jaguarul", in editia Exatlon 8 aprilie. 

 

"Eu am fost uimita ca nu a luat-o pe Mariana in camera cu ea. A imi spunea mie ca voi vreti sa ne eliminati pe toate", a spus Roxana. 

 

"Imi venea sa o iau si sa o arunc de la balcon. Ea isi dorea sa iasa atunci. Am dat si eu de doua ori in ea", a spus Alex "Bentita".

 

"Toata lumea a vazut-o pe el cu aia, nu? Nu stiu daca era drept. Orice ar fi stat acolo era aiurea (n.r.

- facand referire la camera in care a dormit Alina in excursia castigata la vila)", a spus Stefan.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce poarta mereu Cosmin Cernat la mana dreapta la Exatlon! Putini au observat acest detaliu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies