Adevarul despre abandonul Ancai Surdu! Ce nu s-a vazut la TV atunci cand a plecat din competitia Exatlon: "Cand am iesit pe terasa casei, echipa mea a inceput sa... "

Adevarul despre abandonul Ancai Surdu! Ce nu s-a vazut la TV atunci cand a plecat din competitia Exatlon:
Adevarul despre abandonul Ancai Surdu! Ce nu s-a vazut la TV atunci cand a plecat din competitia Exatlon: "Cand am iesit pe terasa casei, echipa mea a inceput sa... "

Anca Surdu a fost nevoita sa abandoneze competitia Exatlon din cauza unei alergii la soare care putea sa se agravaze daca mai ramanea in Republica Dominicana.

"Eram in dormitor cu fetele, doar ce ma trezisem, cand am fost anuntata ca urmeaza sa plec. Stiam ca o sa vina acest moment dar nu am avut cum sa ma pregatesc pentru el, singura reactie a fost sa plang..bineinteles ca ne-am imbratisat si am stat cu totii la povesti, i-am lasat tricoul gri lui Didi, ne-am adus aminte de inceputuri, am vorbit despre trasee, m-am uitat pentru ultima oara la calendar, le-am spus sa ramana uniti, am glumit si am ras.

Cand am iesit pe terasa casei, echipa mea minunata a inceput sa-mi cante “Ia-ti mireasa ziua buna”, va imaginati ce moment! Am plecat de acolo deja cu dor in suflet, cu ochii umezi si zambetul pe buze", a scris Anca Surdu pe blogul personal.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Exatlon 11 aprilie. Giani Kirita a tipat la Diana Belbita, dupa ce Razboinicii au castigat! Concurenta a izbucnit in lacrimi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies