Silvia Dumitrescu a slabit 14 kilograme! Are o talie de viespe si picioare subtiri la 58 de ani! Afla cum a reusit!

Silvia Dumitrescu a slabit 14 kilograme! Are o talie de viespe si picioare subtiri la 58 de ani! Afla cum a reusit!
Silvia Dumitrescu a slabit 14 kilograme! Are o talie de viespe si picioare subtiri la 58 de ani! Afla cum a reusit!

Pana anul trecut, Silvia Dumitrescu imbraca haine inchise la culoare si largi ca sa-si mascheze surplusul de kilograme. Acum insa, situatia sta cu totul altfel! Cantareata a slabit 14 kilograme si are silueta din tinerete.

La 58 de ani, Silvia Dumitrescu s-a pus pe slabit serios. Artista a tinut un regim extrem de strict si a facut sport. E incredibil cat de mult a slabit in doar cateva luni.

“Am slabit, da, vreo 13-14 kilograme in aproape 4 luni. Am tinut un regim strict, mai exact, am mancat la ore fixe. Am renuntat la dulciuri, carbohidrati, paine, prajeli, la mancarea nesanatoasa. Ma simt bine si sunt multumita de cum arat. Recent, la o emisiune, am imbracat si eu o fusta scurta, dupa vreo 20 de ani de cand nu mai facusem asta”, ne-a declarat Silvia Dumitrescu.

Dupa ce a slabit 14 kilograme, Silvia Dumitrescu are o talie de viespe, picioare si maini subtiri si si-a schimbat mai toata garderoba. Cantareata e plina de energie si radiaza de fericire de cand e mai supla.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies