Imagini nedifuzate la TV! Au facut amor in cea mai in voga emisiune TV

Imagini nedifuzate la TV! Au facut amor in cea mai in voga emisiune TV
Imagini nedifuzate la TV! Au facut amor in cea mai in voga emisiune TV

 

Una dintre cele mai cunoscute emisiuni, a oferit un show de zile mari. Doi concurenti au facut amor, in fata camerelor de filmat. 

 

Sex in direct la una dintre cele mai urmarite emisiuni. Vorbim despre Big Brother si de varianta sa din Serbia, acolo unde a avut loc una dintre cele mai toride scene de amor dintre doi concurenti. 

 

Atat de intens a fost momentul in incat restul tinerilor aflati in casa Big Brother s-au trezit si i-au rugat sa o lase mai moale pentru ca ei nu se pot odihni.

 

Nikola Lakic si Zerina Heco sunt cei doi protagonisti ai episodului erotic petrecut la Big Brother, care ulterior au devenit vedete si in presa occidentala, care a relatat pe larg cele petrecute in casa din Belgrad, potrivit Romania TV. 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Legatura dintre "Faimoasa" Geanina si "Razboinicul" Alex de la Exatlon! Nimeni nu a stiut de ea pana acum

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Reactia fabuloasa a lui Cream la iesirile nervoase ale lui Giani Kirita! Fosta “faimoasa” a spus totul despre colegul ei din Republica Dominicana! EXCLUSIV

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies