Conchita Wurst a anuntat printr-un mesaj ca are HIV: "Un fost iubit..."

Conchita Wurst a anuntat printr-un mesaj ca are HIV:
Conchita Wurst a anuntat printr-un mesaj ca are HIV: "Un fost iubit..."

Conchita Wurst a anuntat ca este infestata cu HIV, dupa ce a fost amenintata de un fost iubit. Vedeta sustine ca acum se simte mai eliberata.

 

 

 

“Sunt seropozitiv de multi ani. Acest detaliu este de fapt irelevant pentru public, dar un fost iubit m-a amenintat ca va face publica aceasta informatie de natura privata, iar eu nu voi oferi niciodata cuiva dreptul de a ma speria si de a-mi influenta viata din cauza acestui lucru.

Citește și: "A fost in coma!" Ultimele detalii despre starea Ionelei Prodan, dezvaluite!

 

 

Sper sa ofer curaj altor oameni si sa fac astfel inca un pas in lupta impotriva stigmatizarii persoanelor care, din cauza propriilor comportamente sau ale altora, au ajuns sa fie infectate cu HIV.

Sa iti anunti singur homosexualitatea e mai bine decat atunci cand un tert o anunta in locul tau! Pentru fanii mei: informatia despre statutul meu de persoana pozitiva cu HIV poate ca este noua pentru voi – insa starea mea de sanatate nu e o noutate. Din punct de vedere medical sunt bine si sunt mai puternica, mai motivata si mai eliberata ca niciodata. Va multumesc pentru sprijinul vostru”, a scris Conchita Wurst pe Instagram.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Imagini nedifuzate la TV! Au facut amor in cea mai in voga emisiune TV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies